Aniek Perdaen

Aanwezig op woensdag en vrijdag op locatie ‘De Statie’ te Sas van Gent. Ik ben begin 2014 afgestudeerd als logopediste aan de Fontys Paramedische Hogeschool te Eindhoven. Sindsdien ben ik parttime werkzaam in vrijgevestigde all-round praktijken in Zeeland en verzorg ik de waarnemingen bij een woonzorgcentrum.

Tijdens de opleiding heb ik stages gelopen in een vrijgevestigde praktijk, bij de GGD, in verzorgingstehuis ter Schorre en ziekenhuis de Honte. Er is verdieping geweest op alle gebieden van logopedie. Het signaleren en behandelen van verscheidene logopedische stoornissen bij kinderen, de acute fase en de revaliderende fase bij hersenletsel, slikstoornissen en stemklachten.

De diversiteit van het vak spreekt mij enorm aan. Het ondersteunen en helpen van volwassenen en kinderen met verschillende problematieken geeft mij veel voldoening. Ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor paramedici en ben lid van de Nederlandse Vereniging van Logopedie en Foniatrie (NVLF). Sinds oktober 2014 ben ik gespecialiseerd in de behandeling van kinderen met afwijkend mondgedrag.

U kunt mij contacteren via:
E-mail: aniek.abclogopedie@gmail.com

Telefoon: 06-54 20 70 97