Sabrina van Hove

Mijn naam is Sabrina van Hove en sinds augustus 2017 ben ik werkzaam bij ABC Logopedie. Je zal me op maandag en donderdag tegenkomen op SBO De Brug te Hulst en op vrijdag ben ik te vinden op basisschool ’t Getij in Kloosterzande.

In 2015 ben ik afgestudeerd aan de Arteveldehogeschool te Gent. Mijn stages heb ik gelopen op een basisschool, in een vrijgevestigde praktijk en mijn eindstage heb ik gedaan bij Stichting Curamus te Hulst. Hier ben ik daarna een jaar aan de slag gegaan en heb ik zowel kinderen met spraak- en taalproblemen als volwassenen met afasie, dysartrie en dysfagie behandeld.

Het mooie aan het beroep van logopedist is, dat geen enkele dag hetzelfde is. De grote variatie aan problematieken bij zowel kinderen als volwassenen maakt ons beroep erg boeiend. Daarnaast is het erg leuk om te zien welke vooruitgang er geboekt wordt tijdens de therapie. Dit geeft erg veel voldoening.

Ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en ben kwaliteitsgeregistreerd. Daarnaast hou ik me sterk bezig met de veranderingen en ontwikkelingen op vlak van logopedie en volg ik regelmatig bijscholingen en cursussen.

U kunt mij contacteren via:

E-mail: sabrina.abclogopedie@gmail.com

Telefoon: 06 – 11 90 48 32