Sien Gernaert

Mijn naam is Sien Gernaert. Sinds september 2020 werk ik voor ABC Logopedie. Op maandag, dinsdag en donderdag ben ik aanwezig in SBO De Brug in Hulst. Begin 2020 ben ik afgestudeerd als logopedist aan HoGent. Ik ging meteen aan de slag voor een praktijk in België.

Tijdens de opleiding deed ik stages in zelfstandige praktijken en in het speciaal onderwijs. Ook liep ik stage bij ABC Logopedie. Op die manier kwam ik in contact met diverse doelgroepen en uiteenlopende logopedische stoornissen.

In de praktijk onderzoek en behandel ik voornamelijk spraak-, taal- en leerstoornissen. Ik geniet van de diversiteit tussen de cliënten die ik dagelijks ontmoet. Hen op de best passende manier ondersteunen geeft mij erg veel voldoening.

Ik vind het belangrijk om mezelf via cursussen en bijscholingen op de hoogte te houden van de recentste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor paramedici en ben lid van de Nederlandse Vereniging van Logopedie en Foniatrie (NVLF).

U kunt mij contacteren via:
E-mail: sien@abclogopedie.nl
Telefoon: 06 – 11904832