Elke de Ridder

Mijn naam is Elke De Ridder. In 2019 ben ik afgestudeerd aan de Thomas More Hogeschool in Antwerpen. Na mijn afstuderen ging ik meteen aan de slag bij ABC Logopedie. Ik ben werkzaam op de praktijk in Terneuzen en bij Juvent. Daarnaast werk ik in Basisschool ’t Getij in Kloosterzande.

Tijdens de opleiding liep ik stage bij een revalidatiecentrum, in het speciaal basisonderwijs en bij ABC Logopedie. Op die manier heb ik kennis gemaakt met de veelzijdigheid van dit mooie beroep. Momenteel behandel ik voornamelijk kinderen met spraak- en taalstoornissen en volwassenen met stem- en slikstoornissen. Als logopedist ziet geen enkele dag er hetzelfde uit. Iedere cliënt is anders en dat vraagt een behandeling op maat. Dat maakt het vak interessant en uitdagend. De vooruitgang die cliënten maken geeft ook enorm veel voldoening.

In de toekomst zal ik mijn kennis up-to-date houden door bijscholingen en cursussen te volgen. Zo blijf ik op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen binnen het vakgebied. Ook ben ik aangesloten bij het Kwaliteitsregister voor Paramedici.

U kunt mij contacteren via:
E-mail: elke@abclogopedie.nl

Telefoon: 06 38139741