Jacqueline de Jonge

Mijn naam is Jacqueline de Jonge. Sinds september 2013 ben ik werkzaam bij ABC Logopedie. Ik werk op de praktijk en op Kindcentrum Stelle-Zeemeeuw in Terneuzen. In 2013 ben ik afgestudeerd aan de Fontys Paramedische Hogeschool in Eindhoven. Hierna ben ik terug verhuisd naar het mooie en rustige Zeeuws-Vlaanderen.

Tijdens de opleiding heb ik op meerdere plaatsen in het werkveld, zowel bij instellingen als vrijgevestigde praktijken, ervaring mogen opdoen. In deze instellingen heb ik te maken gehad met een verscheidenheid aan stoornissen. Het werken met zowel volwassenen als kinderen en de diversiteit aan stoornissen maakt dat ik het vak logopedie zo mooi vind. Het geeft mij veel voldoening om mensen te kunnen helpen en te ondersteunen. De wensen van de cliënt staan centraal in mijn behandelingen. Mijn interesse ligt onder andere bij het behandelen van kinderen en volwassenen met een taalstoornis, articulatiestoornis of stemstoornis. Ook ligt mijn interesse bij het behandelen van neurologische stoornissen.

Ik vind het belangrijk om mezelf op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen op logopedisch gebied. Ik ben kwaliteitsgeregistreerd en sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

U kunt mij contacteren via:

E-mail: jacqueline@abclogopedie.nl

Telefoon: 06-11 29 58 40