Wanda Verbist-Spork

Mijn naam is Wanda Verbist – Spork. In 2006 ben ik afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Ik heb mijn eind stage gedaan bij stichting Curamus in Hulst. Hier mocht ik na mijn afstuderen terugkomen in loondienst. Daarnaast heb ik enkele jaren bij de GGD gewerkt. Daar deed ik de screening van de kleuters.

Uiteindelijk ben ik medio 2009 gestart met ABC Logopedie. Ondanks dat het heel spannend was, ben ik tot de dag van vandaag ontzettend blij met deze keuze. Ik geniet dagelijks van alle kinderen en volwassenen die mijn praktijk in lopen. In de jaren dat ik als logopedist aan het werk ben, heb ik veel ontroerende en mooie momenten beleefd. Logopedie is zo’n divers vak dat er in heel veel mensen hun leven er wel een aanraking in komt. Kinderen die het moeilijk vinden een letter uit te spreken of veel moeite hebben met de taal.

Ook het afleren van mondgewoonten (duimen, speen etc) horen hierbij. Met volwassenen komen we meestal in aanraking tijdens een hele kwetsbare periode in hun leven. Tijdens een ziekte, tijdens de revalidatie of bij acute slikproblemen. Hierdoor is dit vaak een hele intensieve begeleiding. Maar ook hier zijn vele dankbare momenten te ervaren. Ik sta in geschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en ben lid van de NVLF. Jaarlijks blijf ik cursussen en opleidingen volgen. Het is fijn om te zien hoe ons vak zich ook door de jaren heen evolueert.

U kunt mij contacteren via:
E-mail: info@abclogopedie.nl

Telefoon: 06-57 75 76 40